Täpsem info, parem juhtimine

Juhtimisinfo


Tarneahela tegijad kogunevad Pärnus 10.-11. märtsil

Postitatud 29.02.2016

 

Tööstuse, kaubanduse, logistika ja infotehnoloogia tegijad kogunevad 10. – 11. märtsil 2016 Pärnus Estonia Resort Hotel & Spas, kus toimub traditsiooniline Pärnu Tarneahelakonverents. Selle aasta läbivaks teemaks on transformatsioon ja konverentsi programmijuht sel aastal on Eesti Ostu- ja Tarneahelate Juhtimise Ühingu ProLog tegevjuht ja endine ABB tarneahelajuht Peep Tomingas

Kahel järjestikusel päeval esineb hulgaliselt väliseksperte ja arvamusliidreid, kes annavad nõu, kuidas ettevõtted saaksid oma tarneahelad nutikamalt tööle panna.

 

Konverentsi esinejate hulgas astub ülesse ka Qlicki tarneahelajuht David Telford, kes vastutab Qliki tarbekaupade tööstuse ühenduste globaalse turuarenduse eest, mis hõlmab tööstusharusid: tootmine ja kõrgtehnoloogia, jaekaubandus ja teenindus, side, energia ja kommunaalteenused ning loodusteadused.

Enne Qlicki tööleasumist oli David Microsoft Business Solutions (MBS) globaalse tööstustootmise direktor ja töötas globaalse müügi, turunduse ja äriarenduse ametikohtadel nii Ühendkuningriigis kui ka Euroopas, Lähis-Idas ja Aafrikas (EMEA). David on töötanud 15 aastat globaalsetes tarbekaupade ettevõtetes müügi- ja klienditurunduse juhtivatel ametikohtadel. Pärnu Tarneahelakonverentsile tuleb David rääkima Eesti ettevõtetele kuidas leida õige mõõdikute komplekt, et selle abil enda tarneahelad nutikamalt tööle panna.

Infovara tiim tutvustab konverentsil Qliki uusimaid lahendusi tarneahela juhtidele.

 

Konverentsi terve programmi ja teiste osalejatega tutvu siit.

Tule konverentsile!

 

 

 

 

Comments are closed.
↑ Lehe algusesse