Täpsem info, parem juhtimine

Juhtimisinfo


Kuidas omandada ettevõttes nii vajalikku andmekeele oskust? Tule virtuaalsele foorumile!

Postitatud 9.03.2017

Andmed, andmehulgad, andmebaasid, avaandmed, andmeanalüütikud, andmeaidad, andmevara juhid, andmekeel – me ei saa andmetest üle ega ümber! Aga kuidas selles maailmas orienteeruda ja kuidas tulla ettevõttena andmetest läbi imbunud maailmast välja võitjana?

29. märtsil toimub Qlik´i virtuaalne foorum „2017: The Year of Data Literacy” , mis on pühendatud ettevõtete andmekeelse kirjaoskuse parandamisele. Sündmus annab vastuse, milline varandus võib peituda andmetes ning kuidas juurutada oma ettevõttes arusaama andmete kasutamise ja mõtestamise olulisusest. Sündmusel osalevad mitmed Qlik’i kasutavad ettevõtted, eksperdid ja partnerid, kes oma kogemusi jagavad ning küsimustele vastavad. Samuti tutvustatakse foorumil Qlik’ i kõige uuemaid lahendusi.

Virtuaalse foorumi ettekanded on inglise keeles. Foorumil osalemine on tasuta, palume ette registreerida!

 

Uuri lähemalt ja registreeru!

 

 

 

Comments are closed.
↑ Lehe algusesse