Andmepõhised Teavitused arukaks ja ajakohaseks tegutsemiseks

Qlik Alerting edastab teile otse Qlik Sense®-ist andmetel põhinevad teavitused, et oleksite alati toimuvast teadlik ja saaksite muutustele kiiresti reageerida.

Qlik Alerting pakub palju enamat kui lihtsad võtmemõõdikutel (KPI-del) põhinevad teavitused.
Tänu kõrgetasemeliste statistiliste funktsioonide ja trendianalüüside kasutusele, võrdlusanalüüsile ja keerukatele loogikafunktsioonidele annab Qlik Alerting teile võimekuse tuvastada oma andmetes mistahes kõrvalekaldeid ja anomaaliaid ning minna süvitsi ja hinnata kasvõi üksikuid väärtusi.

Kasutajad saavad ise luua omale vajalikke teavitusi otse Qlik Sense’is ning organisatsioonid saavad keskselt konfigureerida ja hallata teatiste laiemat levitamist. Teavitusi saab edastada kohandatud meilisõnumites ja turvalistes mobiilirakendustes.

Kuna Qlik Alerting töötab Qlik’ile ainuomasel seostaval andmemootoril (Associative Data Engine), on teavitused alati vastavalt teie tehtud valikutele koos otselinkidega õigele dashboardile või analüüsivaatele.

Loe detailsemalt Qlik Alertingust siit või vaata videotutvustust siit

Tule Qlik SaaS tutvustavale veebiseminarile 21. aprillil!
Vaata sisu ja regstreeru siin!