Andres Kukke panustab järgnevatel aastatel Statistikaametis

Head kliendid, koostööpartnerid!

 

Alates 16. oktoobrist astun vastu uutele väljakutsetele: järgnevate aastate jooksul on minu ülesandeks optimeerida ning arendada Eesti riigiandmetöötluse tähtsama institutsiooni – Statistikaameti – äritehnoloogilist võimekust.

Kuna andmeanalüüs on minu suur kirg ja pean selle valdkonna arendamist oma missiooniks, siis võimalus panustada riigi analüütilise võimekuse arendamisesse inspireeris mind sedavõrd, et otsustasin Statistikaametiga liituda. Ühest küljest on see suur võimalus ja väljakutse oma teadmistega panustamiseks, aga teisalt ka suur tunnustus seni tehtule.

 

Suur aitäh kõigile Infovara koostööpartneritele ja klientidele, kellega olen 15 aasta jooksul koostööd teinud ning hulga põnevaid ning sisukaid analüütika projekte ellu viinud. Siiralt, ei vahetaks seda kogemust millegi muu vastu !

DSC_9256-1.jpg

Infovarast olen eemal kerge südamega, kuna siin jätkab tööd professionaalne, kogenud ja pidevalt arenev konsultantide meeskond. Ja kuna ettevõtete huvi ärianalüüsi vastu ühe suureneb, siis lähitulevikus on oodata ka meie meeskonna laienemist. Lisaks on meil väga tugev ning laia ampluaaga oma eriala ekspertidest koosnev koostöövõrgustik, tänu kellele saame klientidele pakkuda just neile sobivaid ärianalüüsilahendusi. Ning ka mina ise olen jätkuvalt taustajõuna Infovara tiimi toetamas oma ärianalüüsi teadmistega. Seega jätkab Infovara oma tuntud headuses ning meie missiooniks on jätkuvalt aidata oma klientidel tõsta nende analüütilist võimekust ning saavutada seeläbi tugevamat konkurentsieelist.

 

Analüütiliselt ikka teiega
Andres Kukke