QlikView eelised traditsioonilise BI ees

 

Kujutle, et kõik sinu andmed on nagu suur, selge veega täidetud bassein ….
Traditsioonilise BI tarkvaraga analüüsides on iga sinu küsimus omaette infopäring nagu kulbitäis vett basseinist. Sa saad vaadata ja analüüsida ainult neid andmeid, mille kohta päringu esitasid – sul on ainult niipalju vett, kui kulbiga välja tõstsid. Nii piirad sa oma vabadust esitada järelküsimusi või vaadata andmeid uute dimensioonide alt: iga kord pead võtma basseinist uue kulbitäie. See võtab aega ja ressurssi.

smartphone-2493419_1280.jpg

QlikView annab sinu käsutusse aga terve basseini! Sa saad uurida ja analüüsida kõiki oma andmeid ning esitada küsimusi just sellises järjekorras ja siis, kui need sulle pähe tulevad. Iga sinu valikuga analüüsisüsteemis – otsides mõnd konkreetset näitajat otsingukastis, määrates ajavahemikku kalendris, valides mõõdikuid, suumides graafikul või kaardil detailide nägemiseks, jne. – QlikView näitab hetkeliselt ära kõik sinu valikutega seotud, aga ka mitte seotud andmed.
Nii ongi sinu käsutusse terve basseini – ehk kõik sinu andmed ilma igasuguste piiranguteta ning sa oled vaba uurima ja avastama just nii, nagu sina seda soovid.

Vaata videot!

Andres Kukke(1)