Finantsjuhtidel on nüüd oma rakendus – Finance View

 

FinanceView on rakendus, mis koondab endas kõik ettevõtte finantsandmed nii majandustarkvarast kui andmeladudest, lisaks eelarved excelitest, kliendiandmed CRM’ist või mistahes muudest allikatest.

qlikview

Rakenduses on ette valmis tehtud kasumiaruande ja bilansi juhtimislaud kõigi olulisemate mõõdikute jälgimiseks, töölauad enamlevinud valmisaruannetega ja valikutega detailsemaks analüüsiks, samuti klientide maksekäitumise analüüs, võrdlus samal alal tegutsevate teiste ettevõtetega jms. Vastavalt ettevõtte vajadustele saab töölauda kohandada ja lisada müügiandmestik, loaanalüüs või mistahes muu ettevõttele oluline valdkond.

Finantsrakendus FinanceView töötab QlikView tarkvaral. See võimaldab hetkega kombineerida andmeid mistahes allikast ning analüüsida neid interaktiivselt ja kiiresti. Teie ettevõtte või grupi andmed on seostatult Teie käsutuses abistamaks faktipõhiste juhtimisotsuste tegemisel.

women-1209678_1280

Konsolideerimine nii erinevatest allikatest kui ka grupi erinevate ettevõtete majandustarkvaradest on automaatne ja kiire, ilma käsitööta. Andmed uuenevad automaatselt ja nii on perioodi sulgemine kiirem. Ühine töölaud kogu meeskonnale parandab koostööd ja otsuste kvaliteeti. Kõik juhid näevad just neid andmeid, mida neil vaja on ning mida neil oma rollipõhiselt on lubatud vaadata. Enam ei teki arusaamatusi sellest, et juhil on ühed ja allüksustel teised numbrid. See annab ka suure aja kokkuhoiu finantsjuhile, kuna allüksuste juhid saavad nüüd ise oma aruandeid vaadata ja luua.

Enamlevinud finantsmõõdikud, võrdlused eelmiste perioodide ja eelarvetega on visuaalselt hästi välja toodud ning automatiseeritud. Andmed on kergesti analüüsitavad ja annavad tervikpildi kogu ettevõttest.

 

Vaata demo siit:

FinanceView1_small