Qliki meeskond tähistab koos Rootsi golfimängija Henrik Stensoniga suurt võitu

 

Qliki meeskond rõõmustab koos Rootsi golfimängija Henrik Stensoniga, kes võitis äsja ühe vanima ja olulisima mängu golfimaailmas – British Openi Šotimaal! Tegemist on ajaloolise võiduga, sest seni polnud golfiriigi Rootsi mehed suurturniiridel võidurõõmu veel maitsa saanud.

Hiljuti ametlikult Qliki meeskonnaga liitunud Stenson on üks maailma parimaid golfimängijaid. Lisaks suurepärasele mänguoskusele võib tema väärtusteks pidada kirglikkust, võitlusvaimu ja head huumorimeelt. Kuna Qliki juured on samuti Rootsis, oli Stensoni karjääri toetamine loomulik valik. Loe pikemalt Qliki blogist.

Palju õnne Henrikule ka Infovara poolt! Sellist mängijatega on au ühes meeskonnas olla!

 

henrikstenson-large_625x349.jpg