Qlik geoanalüüsi võimekus nüüd uuel tasemel

 

Qlik teatas äsja, et ostis ära Idevio ettevõtte, mis pakub erinevaid geograafilisi rakendusi ja teenuseid. Tänu sellele sammule muutub veelgi paremaks ka Qlik’i geoanalüüsi võimekus!

geoanalytics-location-413x240

Uued lahendused võimaldavad koos analüüsida ettevõtte geograafilisi ja mitte-geograafilisi anmdeid ning senisest lihtsamini avastada oma andmetes peidus olevaid seoseid ning teha kasulikumaid otsuseid.

Nii Qlik Sense’i kui ka QlikView kliendid saavad kergesti lisada oma analüüsilahendustele kaardirakendusi, mis annab hea ülevaate erinevatest andmetest asukoha aspektist lähtudes ning võimaldab analüüsida geoinfot koos muud tüüpi andmetega. Nii saab näiteks leida, millistes asukohtades on müük parim või milline tarneahel kõige efektiivseim, millal täpselt kaubad kohale jõuavad jmt.

 

Vaata Qliki Geolahenduste tutvustust siit ja küsi lisainfot oma Qliki konsultandilt: