Andmekeele kirjaoskuse parandamine – osale webinaril

Tulemas on põnev  seminar andmekeele kirjaoskusest, millel soovitame kindlasti osaleda. Toimub neljapäeval, 12. detsembril 2019 algusega kell 18.00, kestvusega 1 h. Link webinarile on leitav siit:

Tänapäeva maailmas kõik organisatsioonid investeerivad, koguvad ja proovivad saada parimat ülevaadet oma olemasolevatest andmetest, et neid paremini mõista ja enda organisatsiooni heaks tööle panna.  Andmekeele kirjaoskus võiks alati parem olla,  mistõttu ei pruugi ettevõtted alati olla analüütiliselt niivõrd edukad kui võiksid. Tule ja kuula tunniajast webinari, õppimaks andmekeele kirjaoskust. Lisaks saad  tutvuda kahe peamise suundumusega, mis on andmete ja analüütika osas hetkel maailmas peamised ning mida organisatsioonid saavad täna ära teha, et andmeid ja analüütikat tõhusamalt kasutada arukamate, andmetel põhinevate otsuste tegemiseks.

Esinejad:

Jordan Morrow

Qliki globaalne andmete kirjaoskuse juht ja DataIQ 100 võitja.

 Matt Aslett

Teadusuuringute asepresident, kelle  peamine fookusvaldkond hõlmab hajutatud andmehaldust, andmekatalooge, äriteabe ja analüütikat, andmeteaduste haldust ja ettevõtte teadmiste graafikuid.

Registreeru webinarile siin: