QlikView ja Qlik Sense kooskasutus pakub laiemaid võimalusi

On loomulik, et ettevõtted aeg-ajalt oma strateegiaid, eesmärke ja tegevusplaane muudavad, juhtimisinfo peaks neid muutusi toetama ning seega on ka ärianalüüsilahenduste uuendamine iseenesestmõistetav protsess. Mõõdikud ja analüüsivaated peavad ju toetama ettevõtte tänaseid otsuseid ja äriloogikat, mitte jääma kinni kord ehitatud tabelitesse. Ka ärianalüüsi tehnoloogia on teinud peadpööritava hüppe viimase paari aastaga ja veel 5-6 aastat tagasi vau-efekti tekitanud vaated on täna juba ajale jalgu jäämas. Drag&drop meetodil iseteeninduslik analüütika, targad otsingud ja visuaalid, isekohanduv disain – see kõik on tänasele BI tarbijale ise-enesest mõistetav. Big data, andmejärvede või ennustavate algoritmide ehk AI kasutamine oma analüüsilahendustes ei ole samuti enam kauge tulevik, vaid tehtav täna ja praegu. Seda kõike ja veel väga palju enamgi pakub Qlik platvormi toode Qlik Sense.

Maksimeeri oma investeeringud Qlik tarkvarasse

QlikView – Qlik’i portfelli vanima, väga rikkaliku funktsionaalsusega BI tarkvara kõrval on juba mõnda aega hoogsalt arendatud uue põlvkonna tarkvara Qlik Sense. Qlik Sense töötab samal, avastuslikku analüütikat võimaldaval seostaval andmemootoril nagu QlikView, kuid täiesti uut moodi kasutajaliides pakub tänapäevastele nõuetele vastavaid võimalusi. Paljud ettevõtted nii Eestis kui mujal maailmas on paralleelselt QlikView’ga omale kasutusele võtnud ka Qlik Sense.

Hea uudis kõikidele QlikView kasutajatele on see, et juba tehtud investeeringud nii QlikView litsentsidesse kui ka lahendustesse on võimalik nö taaskasutada! Nagu ütleb Infovara juhtivarhitekt Tanel Rüütli – ~50-70% tehtud QlikView lahendustest on võimalik vähese vaevaga Qlik Sense üle võtta. Vaata QV ja QS kooskasutus, mis on QlikView ja Qlik Sense erinevused ja sarnasused.

Hetkel on käimas ka eripakkumine litsentsidele ehk nn Dual-offer, millega kõik senised QlikView kasutajad saavad omale ka Qlik Sense litsentsid. Vaata lähemalt siit.

Küsi lisa oma Qliki konsultantidelt!