Qlik tegi seda jälle – Qlik tarkvara #1 maailma suurima BI kasutajate uuringu kohaselt

Kui on soov saada reaalset ülevaadet parimatest BI lahendustest tuleb küsida tagasisidet ja arvamust just neilt, kes neid igapäevaselt kasutavad. Just seda täpselt ülemaailmne ärirakenduste uurimiskeskus BARC tegi. Nimelt rääkisid nad üle 3000 kasutajaga ja analüüsisid 36 erinevat toodet oma BI uuringus. Selle tulemuseni hääletasid BI kasutajad Qliki esimeseks,  kategooriates nagu kasutajamugavus, lahenduse enda kiirus ja visuaalne analüüsikeel. Samuti nimetasid kasutajad Qliki selgeks juhiks, kui rääkida äriväärtusest, klientide rahulolust ja muust.

Seega kui täna ettevõttess ei ole veel kasutuselQlik tarkvaralahendus või soov on Qlik View vahetada Qlik Sense vastu loe meie blogist eripakkumise kohta ja võta meiega ühendust.

Põhjalikum informatsioon on leitav inglise keeles siit ja uuringi kohat enam siit www.bi-survey.com