USA presidendikõnede analüüs Qlik Sense ja R projekti abil

Kas soovid näha, kuidas USA presidentide presidendikõned on aja jooksul muutunud? Kellel on kõige laiem sõnavara? Mis on Obama või Trumpi lemmiksõnad? Milliseid sõnu enam ei kasutata? Millised ajaloolised sündmused mängisid olulist rolli ja kujundasid seda, kuidas USA presidendid täna oma rahvaga räägivad?

Loodud platvormilt on võimalik saada teada Qlik Sense ja R projekti kohta ja õppida midagi ka USA ajaloost. Selle asemel, et kaevuda ajalooraamatutesse ja andmebaasidesse, on võimalik interaktiivsel platvormil visuaalselt hästi esitatud graafikutelt analüüsida USA presidentide kõnesid.  Mugavalt navigeeritavad graafikud, millel võimalik klõpsata ja liuguritega liigutades põnevat informatsiooni näha. Võimalik esitada küsimusi ja saada ka kohesed vastused. Põnevat teavet võib ise uurida. Parimal viisil toetab rakendust Google Chrome.

Üks näide lehelt: Milliseid positiivse või negatiivse hoiakuga sõnu kasutas enamasti Barack Obama?

Originaalallikas: https://blog.emarkanalytics.com/analysis-of-presidential-speeches/

Tutvu lahendusega SIIN.

Kui Qlik võimaldab teostada sellelaadseid analüüse seda visuaalselt põnevalt ja haaraval esitledes, siis võib vaid mõelda, mida suudab ta teha Sinu ettevõtte andmetega?  Uuri julgelt juurde Infovaralt www.infovara.ee, kes on maailmas tuntud ja tunnustad Qlik äritarkvara ametlik esindaja Eestis ja tule tee tutvust ärianalüütika tarkvaraga QlikSense juba 11. Veebruaril või tutvu 18. Veebruari infohommikul juba valmis müügilahendusega Bfree.