Kuidas sünnib Qlik’i lahendus?

Jätkuks kunagi meie blogis toodud Eero Kalm jutule Analüüsilahenduse loomine on rätsepatöö, kus ta kirjeldab ärianalüüsi lahenduse ettevalmistamist, toome täpsemalt välja etapid ja sammud millega konkreetne lahendus valmib ja tööle hakkab.

Qlik arendustöö on kiire – tavaliselt valmib üks analüüsilahendus mõne nädalaga. Kuid arendus on ainult osa protsessist, lisaks kiirusele tuleb tagada ka kvaliteet (lahendus on tehtud õigesti ja vastab ootustele), töökindlus (tehnika vastab vajadustele), rahulolu (kasutajad oskavad Qlik’i võimalusi maksimaalselt ära kasutada) ja turvalisus (andmed on kaitstud, lahendus on varundatud).

Hea lahendus sünnib koostöös, nii on ka alltoodud tegevused jaotatud kliendi ja infovara vahel. Skeemil on vasakus tulbas klient ja paremas Infovara, ülevalt alla on järjestatud tegevused.

Tahad enam teada, uuri abi Infovaralt www.infovara.ee, kes on maailmas tuntud ja tunnustad Qlik äritarkvara ametlik esindaja Eestis ja tule tee tutvust ärianalüütika tarkvaraga 25. Märtsil toimuval Qlik Sense töötoas.