Qlik Sense Desktopi kasutajatele: muudatused alates 1. juulist 2020

Juhtiv analüüsiplatvormi tootja Qlik kohandub pidevalt klientide muutuvate eelistustega ja lähtub oma tegevuses pilveteenust pakkuvate ettevõtete üldistest praktikatest ja tavadest. Seetõttu on Qlik otsustanud alates 1 juulist lõpetada Qlik Sense pilve ja desktop’i jagamise tasuta ja tähtajatult ning mõlemad teenused muutuvad tasuliseks.

Sellegipoolest on jätkuvalt kõigil soovijatel võimalik nii Qlik Sense piveversiooni kui Qlik Sense Desktoppi tasuta katsetada esimesed 30 päeva ning seejärel valida omale sobivaim litsentsimis- ja juurutamisvõimalus lähtudes enda ettevõtte konkreetsetest ärinõuetest.

Kõigil Qlik Sense Desktopi kasutajatel on nüüd võimalus omandada Qlik Sense litsentsid eriti soodsatel tingimustel ning jätkata oma lahenduste juurutamist, kohandada uusi funktsioone ja kasutada tugevaid tugiteenuseid.

 Küsi Qlik’i Eesti esindusest Infovara OÜ’st   Qlik Sense 30 päevane tasuta testperiood ja ülisoodne pakkumine! 

Rohkem informatsiooni:

www.infovara.ee

Lõõtsa 6

Tallinn 11415

Tel +372 6806 204

infovara@infovara.ee