Analüütika Moderniseerimise Programm lõppeb 2021 – kasuta võimalust!

Analüütika Moderniseerimise Programmi ehk AMP’i raames saavad kõik tänased aktiivse versioonikindlustusega QlikView kliendid omale lisaks QlikView’le ka samas koguses Qlik Sense litsentsid. Ja seda täiesti tasuta! Pakkumine kehtib kõigile kasutuses olevatele QlikView litsentsidele, sealjuures ka QV desktoppdele, ning seda vaid kuni 1. detsembrini 2021!

Kõik QlikView nimeliste või Desktop litsentside omanikud saavad omale lisaks Qlik Sense Professional litsentsid ja kõik QlikView dokumendilitsentside omanikud saavad Qlik Sense Anayser litsentsi – mõlemad tarkvarad jäävad paralleelselt kasutusse. Pakkumise raames toimub üleminek subscriptionile ehk rendimudelile ning rendi hind on sama, mis on tänane QlikView versioonikindlustus! Sama hind on külmutatud 3ks aastaks ning edaspidi saab hind lepingu järgi tõusta maksimaalselt kuni 5% aastas.

Qlik Sense’i võite majutada oma ettevõtte siseses serveris või valida turvalise Qlik SaaS teenuse. See on eriti mugav ja soodne, kuna jäävad ära ka infrastruktuuri kulud. SaaS teenus on AMP’i puhul samuti tasuta, kusjuures rendi hinnas on ka Alerting’ ehk andmepõhine teavitusfunktsioon, uuenduslik hub ja kohe on tulemas ka uus mobiiliäpp.

11. veebruari veebiseminaril tutvustasime AMP programmi ja rääkisime Qlik Sense ülemineku võimalustest. Vaata veebiseminari slaide siit või salvestust siit.